EXECUTIVES ACADEMY

De Executives Academy brengt executives naar hun essentie en naar de realisatie van hun potentieel. Heroriëntatie en transformatie op het gebied van zingeving, carrière en privéleven. Vanuit krachten en vrije wil. Sterkt in bewustwording, richting geven en performen. Dankzij beklijvende programma’s, begeleiding en leerervaringen.

cursus persoonlijke ontwikkeling

LEAD YOUR DESTINY

Accelerate your career,
inspire your life

Je leidt een dynamisch leven en hebt een vol bestaan. Je hebt passie voor je werk en kent succes. Tegelijkertijd weet je diep van binnen: dit is niet alles. Je ziet ook belemmeringen voor jou en jouw omgeving.
.
.

cursus leiderschap

IMPACT

Convince, influence and perform,
in all situations

Door kennis en ervaring heb je misschien vaak gelijk. Maar daarmee krijg je het niet altijd! Dat vereist een overtuigende communicatiestijl. Niet een kwestie van wat tips en trucs. Tijdens dit intensieve trainingstraject ontwikkel je een effectieve en eigen stijl.

vitaliteitstraining den haag

ENERGIZE

Relax and stretch your mind,
body and life

Je bent een gedreven man of vrouw. Je vult je bestaan met gezin, werk, sociale contacten. En meer. Soms wordt het te veel. Hoe je dat merkt? Weinig energie, moe, ziek tijdens je vakantie, weinig aandacht voor je omgeving. Herkenbaar?
.
.

executives coaching den haag

THE CONNECTION

Dîner pensant
.

Je werkt in het hogere management van je organisatie. Hoe eenzaam is het daar? Net als andere directeuren/­bestuurders heb je behoefte aan support, feedback en een frisse kijk op jouw functioneren. Door mensen buiten jouw organisatie. Die op jouw niveau acteren.

  • Share: